Over ons

Over Sivino

Sivino is opgericht door uit Edwin van Neutigem en Elmi van den Akker. Wij hebben Sivino opgericht vanuit onze liefde voor Sicilië. Met Sivino willen we graag ons enthousiasme over dit prachtige eiland delen. Sicilië betekent voor ons: ZON, mediterrane cultuur en natuur en uiteraard het overheerlijke eten en de bijpassende, rijke wijnen! Het idee begon meer en meer te borrelen om hier iets mee te doen in combinatie met onze andere grote hobby: een goed glas wijn. En ziedaar: Sivino zag het levenslicht! Als in Sicilia – Vino maar ook als Ja: Wijn!

Met Sivino importeren we Siciliaanse kwaliteitswijnen en verkopen deze aan particuliere wijngenieters. Geen grote merken maar ambachtelijke wijnen van kleinschalige cantina’s die we zelf graag bezoeken voor een proeverij. Het resultaat is een uniek en onderscheidend assortiment van exclusieve, mooie wijnen waarop we graag de schijnwerpers richten.

Gegarandeerd: deze wijnen vind je niet bij de slijter op de hoek, laat staan in de supermarkt!

Geen betere manier om ons te leren kennen dan van ons te proeven. Kies uit onze prachtselectie wijnen en laat de Siciliaanse zon in je glas schijnen!

Saluti!

Edwin & Elmi