Aanbiedingen

Herfst/winter 2022: speciale jubileumactie

Voor elk wijnpakket doneren we 10 euro aan de Voedselbank

Sivino bestaat in 2022 tien jaar! Om dit te vieren, hebben we drie mooie wijnpakketten samengesteld: rood, wit en gemengd. Omdat 2022 een bijzonder bewogen jaar is en we ons betrokken voelen bij mensen die in deze tijd niet de middelen hebben om een mooi flesje wijn open te trekken, doneren we voor elk wijnpakket 10 euro aan de Voedselbank!

Ben jij ook een groot wijnliefhebber met het hart op de juiste plaats? Sla dan twee vliegen in een klap en bestel een van deze mooie wijnpakketten via info@sivino.nl.

De jubileumpakketten bestaan uit:

  • Rosso voor 79 euro
  • Bianco voor 59 euro
  • Gemengd voor 69 euro

De pakketten bevatten ieder zes flessen Siciliaanse wijn. Ideaal om cadeau te doen of in te schenken tijdens de feestdagen!

Steeds wisselend aanbod

Omdat we regelmatig naar Sicilië afreizen, kunnen we steeds wisselende aanbiedingen presenteren of een verrassend wijnpakket, bijvoorbeeld afgestemd op het seizoen. We houden je hiervan via deze webiste of de mail op de hoogte!

Op het zonovergoten eiland Sicilië wordt al eeuwen wijn gemaakt. De vele zonuren in combinatie met de bijzondere vulkanische bodem en thermale zeewind, zorgen voor verassend mooie rode, witte of mousserende wijnen en rosé. De vele zonuren zorgen op Sicilië voor robuuste, smaakvolle en fruitige wijnen terwijl de vulkanische bodem van de Etna een kenmerkende minerale smaak aan de wijn toevoegt.

Sivino is opgericht vanuit oprechte liefhebberij: we importeren Siciliaanse kwaliteitswijnen en verkopen deze aan particuliere wijnliefhebbers in eigen land. Geen wijnen van grote, commerciële productielocaties, maar van kleinschalige cantina’s, waar we zelf op bezoek zijn geweest om de wijnen te proeven en te keuren.

Wil je ook graag mailings van ons ontvangen? Neem dan contact op via info@sivino.nl. 

🥂 Elmi & Edwin